Veckans nyheter!

I går var en jättebra dag med 5 patienter inkluderade samma dag! Trots detta har inklusionstakten gått ned. Under augusti tog vi in 19 patienter och i september 10 st fram till nu. Jag antar att anledningen till detta är att vi alla har mycket att göra på våra kliniker så här efter sommaren.
 
Om alla Effects-center tar in 2 st patienter var före prövarmötet den 21/10 så når vi vårt mål med 500 patienter när Effects varit igång i 2 år.  Vore fantastiskt om vi tillsammans kunde nå vårt mål!
 
Om det finns något vi kan göra för att underlätta så hör av er till oss!
Nina håller på att gå igenom och klassificera de ”äldre” SAE inför DMC nästa genomgång i oktober 2016. Hon hör av sig till er om hon behöver kompletterande information.
 
 Bättre sent än aldrig så tänkte vi dela med oss av de svar vi fick från utvärderingen efter sjuksköterskemötet i maj. Och man kan ju sammanfatta det som att alla tyckte det var en trevlig dag trots det dåliga vädret. Och den stora behållningen förutom våra bra föreläsare på förmiddagen, var att träffa kollegor, utbyta erfarenheter, få tips och nya idéer. Så vi är därmed helt eniga om att vi anordnar ett nytt sjuksköterskemöte till våren 2017! Här en bild på ”nästan” alla som var med på mötet.
gruppbild
 
Glöm inte att anmäla er till prövarmötet den 21/10-16. Under mötet kommer det att delas ut några priser som Erik, Nina och jag klurat ut.